Objektoversigt: eksemplarer eller hæfter knyttet til en bibliografisk post

(3.00)

Fra visning af en titel i OPAC kan man gå til en oversigt over de "objekter" der er knyttet til titlen, enten tidsskriftshæfter eller eksemplarer.

• Højreklik på forsidebilledet ud for titlen og vælg: Objekter
  • Eller klik på titlen og vælg knappen: Eksemplarer

Vær opmærksom på at korrekt sortering af tidsskriftshæfter vil være afhængig af at hæftet er registreret som hæfte og ikke eksemplar.