Regninger: petitessegrænse

(3.00)

I bibliotekets indstillinger for udsendelse af regninger kan man definere en petitessegrænse.

Petitessegrænsen giver mulighed for at slette regninger under grænsen. Vær opmærksom på at regningerne under grænsen ikke slettes automatisk; man skal gøre det aktivt. Det sker herfra:

• Skranke
    • Regning
      • Vælg Fokus = Petitessegrænse øverst
  • Sæt flueben ved én eller flere regninger
  • Knappen Slet sletter regning og lån. Eksemplarer vil ændre status til Inde.
  • Knappen Kassér sletter regning og lån og kasserer eksemplarer