DANBIB

Der er en række steder i Reindex, man skal registrere biblioteksnummer og kode til DANBIB, hvis man vil kopiere poster derfra, foretage automatiske fjernlånsbestillinger via Netpunkt eller uploade poster til DANBIB.

Opsætning af DANBIB:

• Vælg System
  • Vælg Interface
  • Vælg System igen
  • Vælg relevant samling og klik for at redigere til højre
  • I feltet "BibNo" skriv biblioteksnummer
  • Tryk Gem.

Ved download af poster: DANBIB som kilde:

• Vælg System
  • Vælg Interface
  • Vælg Kilder
  • Find DANBIB på listen over Union Catalogues og klik for at aktivere
  • På listen over bibliotekets aktive kilder: Klik til venstre for at redigere
  • Skriv biblioteksnummer og adgangskode adskilt af # i feltet Konto
  • (Husk samtidig at angive, at kun admin eller admin og library staff skal kunne søge i DANBIB)
  • Tryk Gem

(Se også om opsætning af kilder til samsøgning her).