DANBIB

(3.00)

Opsætning af DANBIB

• System
    • > Interface
      • > Kilder
  • Find DANBIB på listen over "Union Catalogues" og klik til højre for at aktivere
  • På listen over bibliotekets aktive kilder: Klik til højre for at redigere
    • Skriv biblioteksnummer og adgangskode adskilt af # i feltet Konto
    • (Husk samtidig at angive, at kun admin eller admin og library staff skal have rettigheder søge i DANBIB)
    • Tryk Gem

Se også om opsætning af kilder til samsøgning.

Se om Upload af poster til DANBIB.

Se om opsætning af DANBIB til fjernlånsbestillinger gennem netpunkt.