Kopiering af poster ved registrering af nyt materiale

(vers. 3.00)

Der er to veje til at kopiere poster fra andre biblioteker og databaser på: Man kan begynde i editor, eller man kan begynde fra OPAC.

Fra OPAC:

• Søg > Simpelt
  • Klik: Søg > Andre biblioteker. Her vælger man den eller de baser man vil samsøge i
  • Søg derefter på f.eks. ISBN-nr.
  • Klik på den relevante titel og derefter på knap: Download
    • Eller højreklik på forsidebillede og vælg: Download
  • Posten bliver nu hentet over i editor
  • Klik Gem øverst efter evt. at have ændret/redigeret posten
  • Tilføj eksemplar

Fra editor:

• Metadata > Ny record
  • Skriv f.eks. ISBN i feltet 'Download' til højre og tryk retur
  • Klik på en titel, og data fra titlen bliver hentet over i editor
  • Klik Gem øverst efter evt. at have ændret/redigeret posten
  • Tilføj eksemplar

Når man søger efter poster til download fra editor, søges der i alle aktiverede kilder.