Rykkere/hjemkaldelser: Indstillinger

Se også tutorial om hjemkaldelser under: Hjælp > Hjælp+

Antal rykkere sættes på lånereglen:

System > Stamdata > Regler > Edit

Her sættes også indstillinger for tidsinterval mv.

Foretrukken/primær rykkemetode sættes ved hver brugergruppe:

System > Stamdata > Brugergruppe > Redigér

Endelig kan man præcisere rykkemetoden for hver rykker her:

System > Interface > Definér Notifikationer > Redigér

Rykkemetoden for en notifikation "overtrumfer" rykkemetoden for en brugergruppe, hvis der er uoverensstemmelse mellem de to.

Der er et naturligt "hierarki" blandt rykkermetoderne. Hvis SMS er valgt som metode til 1. rykker, og der ikke er mobilnr. til brugeren, så bliver der sendt e-mail i stedet. Hvis der heller ikke er e-mail på brugeren, så brev. Sådan er hierarkiet eller rækkefølgen.

Om ændring af udseende og tekst for hjemkaldelser, se her.