UNI-Login

Aktivering af UNI-Login

• System
    • > Interface
      • > Loginprofiler
  • Klik på redigér ud for den relevante afdeling.
  • I det nederste felt "UNI-C Rights" skal der vælges "Standard".
  • (Vælg Evt. "Staff", hvis det også gælder lærere, og hvis lærerne er knyttet til systemgruppen Staff)

Brugere kan kun benytte UNI-Login, hvis deres UNI-ID findes i basen:

• Skranke
    • > Brugere
  • Klik på redigér ud for en bruger
  • I feltet "Alternativt ID" skal der stå brugerens UNI-ID.

Under Skrankefunktioner skal der været markeret for "Alternativt login":
  • System
    • > Interface
      • > Skrankefunktioner

(Om import af brugerdata fra EASY, se her)

Selvbetjent udlån

• Fjern evt. brug af pinkode på:
    • System
      • > Interface
        • > Skrankefunktioner
  • Man kan bruge såvel UNI-ID som primær brugerkode (ofte cpr.) til udlån.