Brugere/lånere: Redigering og oprettelse af nye

Denne artikel handler om manuel oprettelse af brugere og manuel redigering af oprettede eller importerede brugere.

Se her om automatisk import af brugerdata.

Se her om beskyttelse af persondata.

 

Brugeroversigt

Klik: Skranke > Brugere

Man redigerer, retter eller sletter oplysninger om en bruger ved at klikke på redigér ud for brugeren.

Man opretter ny bruger ved at klikke på Tilføj øverst til venstre.

Den brugerkode man angiver i det øverste felt under brugeroplysninger, vil normalt være den der benyttes til login. (Se evt. også alternative muligheder vedr. login).

Vær opmærksom på de rettigheder brugeren bliver tildelt. De følger af den brugergruppe, brugeren bliver en del af.

Se også "Hjælp til denne side", hvor der er en forklaring af felter, ikoner mv.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning
Drevet af Zendesk