Rykkere: procedure

Man skal aktivt køre en rykkerprocedure, når man har justeret opsætning og indstillinger for rykkere.

Klik: Skranke > Hjemkald.

Her fremkommer en liste over alle forfaldne materialer. Se evt. "Hjælp til denne side", hvor der er en forklaring af ikoner og tal i kolonnerne mv.

Man kan klikke på en clip ud for en bruger til højre for at se og checke rykkeren, inden man evt. sender.

For en sende rykkere klikker man på hånden øverst.

Man kan til- og fravælge brugere ved flueben til venstre. Alle markerede brugere får tilsendt rykker.

Vær opmærksom på at der udsendes første, anden og evt. tredje rykker på forskellige materialer i samme omgang. Det fremgår af tallene i kolonnerne under "konto detaljer".