Mail til brugere

Man kan sende en mail til alle brugere eller til én af de fem systemgrupper af brugere her:

System > Stamdata > Massemail til brugere

Klik først for at skrive ny besked, gem beskeden og tryk derefter på mailikonet for at sende.

Man kan også fra brugeroversigten sende mail til en eller flere brugere, f.eks. en klasse.

Skranke > Brugere

Markér i feltet til venstre for en bruger. Eller markér alle, hvis det er en klasse eller lign. der er fundet frem.

Klik derefter på den grønne knap øverst: Email

(Denne funktion virker kun hvis man benytter lokal mailklient på sin PC/MAC og ikke f.eks. webmail).