Blog

(3.00)

Man kan åbne en eller flere blogs på bibliotekets portal til brugere eller en blog til intern brug blandt bibliotekets medarbejdere.

Det kan være en blog til nyheder fra biblioteket eller en blog til en læseklub for medarbejdere, elever el.lign.

1) Første trin er at aktivere bloggen på det relevante sted på portalen. Det gør man her:

• System
    • > Interface
      • > Definér portal
        • Klik på nr. 2 ikon fra venstre i kolonnen Handling: Portallayout
  • (Se evt. Hjælp til denne side)
  • Vælg: Aktivér panel øverst til venstre og sæt flueben ved blogcal
  • Det nye element bliver placeret i et panel på portalen
    • Flyt det til det sted du vil have det, ved at holde musen over topbjælken i elementet

2) Næste trin handler om at definere bloggen

• Kik først på det midterste ikon til højre i elementet
    • Vælg hvilken brugergruppe der skal se bloggen
  • Derefter kan man tilpasse bloggens navn og andet her:

• System > Interface > Blog