Blog

Man kan åbne en eller flere blogs på bibliotekets portal til brugere eller en blog til intern brug blandt bibliotekets medarbejdere.

Det kan være en blog til nyheder fra biblioteket eller en blog til en læseklub for medarbejdere, elever el.lign.

Første trin er at aktivere bloggen på det relevante sted på portalen. Det gør man her:

System > Interface > Definér portal > Portal layout

(Se evt. Hjælp til denne side)

• Vælg Blog i det relevante panel
  • Definér hvilken brugergruppe der skal have adgang
  • Vælg hvilken af de tre typer blogs der er tale om

Derefter kan man tilpasse bloggens navn og andet her:

System > Interface > Blog

Klik for at redigere oplysninger om den blog der er aktiveret på portalen.