Bogforsider/covers

(vers. 3.00)

For at vise forsidebilleder i en hitliste eller en post skal man checke et felt her:

System > Interface > Definér søgeinterface

Tryk på ikon til højre for at redigere og markér feltet "Vis cover".

Hvis man abonnerer på DBC's coverservice, markerer man også dette felt og angiver login (brugernavn og kodeord adskilt af #) i feltet nedenfor.

Upload af nye covers

De forsider der vises -- hvis man ikke abonnerer på en ekstern coverservice -- er uploadet kollektivt af brugerne.

Hvis du savner et, kan du finde det på f.eks. forlagets hjemmeside, kopiere og uploade.

Vær opmærksom på at forsider oftest vil være beskyttet med forlagets og/eller en kunstners copyright, så man bør sikre sig at forlaget tillader det.

Man uploader coverfil i forbindelse med registrering af en ny titel i editoren. Eller ved redigering af en allerede oprettet post i editor.

Her vil der optræde et element øverst til højre, når der er hentet en post med ISBN-nr. over i editor. Hvis cover allerede findes i basen, vises det. Alternativt har man mulighed for at uploade ny fil. Filnavnet har ikke nogen betydning. Ved upload vil filen blive gemt med postens ISBN-nr. som nyt filnavn.