Hyldeliste

(3.00)

Hyldelister og oversigt over samlingen/bestanden finder man her:

• System
    • > Stamdata
      • > Samling
  • Klik på ikon yderst til højre ud for den relevante del af samlingen.

Søgeboksen på siden kan man bruge til at scanne frem til en given opstilling i hyldelisten. Man skal skrive mindst tre tegn, før der scannes.

Listen kan også sorteres, bl.a. efter opstilling eller status, f.eks. status = inde (hjemme): Klik på en kolonne øverst eller dobbeltklik for at få omvendt sortering.

Hele hyldelisten kan gemmes som fil en en række formater: Klik på ikon øverst til højre.