Hyldeliste

Hyldelister og oversigt over samlingen/bestanden finder man her:

System > Stamdata > Samling

Klik på ikon yderst til højre ud for den relevante del af samlingen.

I visningen på skærmen kan man få vist op til 500 eksemplarer, se felt øverst til højre.

Man kan springe frem i listen ved at skrive en opstillingssignatur i feltet for opstilling øverst.

Listen kan sorteres, bl.a. efter status, f.eks. status = inde (hjemme).

Hele hyldelisten kan gemmes som fil: Klik på ikon med rød pil øverst til højre.