Cookies

(3.00)

Reindex lagrer cookies i den browser man benytter. Det gælder både for bibliotekarer og almindelige brugere/lånere.

Det sker for at håndtere login og rettigheder for brugeren.

Nederst på sitet kan man se vores cookiepolitik, den lyder sådan:

Brug af cookies på Reindex

Når du besøger dette website modtager du automatisk en eller flere cookies.

Vi bruger cookies for at styre rettigheder for de services som dit bibliotek har valgt at tilbyde dig.

Vi udveksler ikke cookies med andre og vi anvender dem udelukkende internt i Reindex.

Se mere om behandling af persondata.