Cookies

Reindex lagrer cookies i den browser man benytter. Det gælder både for bibliotekarer og almindelige brugere.

Det sker for at håndtere login og rettigheder til brugeren.

Den browser man benytter som bibliotekar eller almindelig låner, skal acceptere cookies fra Reindex. I nogle tilfælde vil man også skulle angive reindex.net som såkaldt "trusted site" i browserens indstillinger.

Hvis man oplever problemer med login eller med aktivering af selvbetjeningsautomat, kan man slette alle cookies fra Reindex i den browser an benytter, og forsøge påny.

Nederst på bibliotekets portal kan man se vores cookiepolitik, den lyder sådan:

Brug af cookies på Reindex

Når du besøger dette website modtager du automatisk en eller flere cookies.

Vi bruger cookies til at styre rettigheder til de tjenester som dit bibliotek har valgt at tilbyde dig.

Vi udveksler ikke cookies med andre, og vi anvender dem udelukkende internt i Reindex.