Håndtering af fjernlånsbestillinger fra bibliotek.dk

(3.00)

Man kan hente bestillinger afgivet i bibliotek.dk automatisk til Reindex, så man kan håndtere dem lokalt på samme måde som fjernlånsbestillinger afgivet i Reindex. Det gælder både bestillinger foretaget af egne brugere og andre biblioteker.

• Skranke
    • Fjernlån

Benyt knappen Fjernlån til at hente nye fjernlånsbestillinger i BOB-basen.

Benyt knappen Dokument til at hente artikelbestillinger afgivet af egne brugere i videnskabeligeartikler.dk.