Håndtering af fjernlånsbestillinger fra bibliotek.dk

Håndtering fjernlånsbestillinger indgået fra bibliotek.dk til en låner

Det er endnu ikke muligt at se bestillinger fra bibliotek.dk direkte i Reindex, derfor denne workaround:

• Åbn BOB­basen: Bibliotek.dk til os
  • For hver bestilling i BOBbasen opretter man fjernlånsbestilling i Reindex som beskrevet her.
  • For at rydde op i BOB­basen Bibliotek.dk til os, markerer man posterne og vælger i menuen Behandl markerede > Afslut manuelt. De bestilte poster kan herefter ses i menuen Danbib til os.