WAYF

WAYF (Where Are You From) er et Single Sign-On-system, der gør det muligt at bruge ét login som adgang til en lang række tjenester.

I modsætning til ved brug af f.eks. AD FS til autentificering sker der ikke en registrering af brugerens data i Reindex ved autentificering via WAYF. Brugeren får lov til logge ind, men kun hvis brugerens data på forhånd er registreret i Reindex på anden vis, f.eks. ved en automatisk import af brugerdata.