WAYF

WAYF (Where Are You From) er et Single Sign-On-system, der gør det muligt at bruge ét login som adgang til en lang række tjenester.

Hvis man anvender WAYF som loginmetode til Reindex, skal en bruger eller låner som udgangspunkt betjene sig selv, fordi identifikation af en bruger er baseret på brugerens adgang via WAYF.

Når en bruger én gang har logget på Reindex med WAYF, vil brugeren være registreret i Reindex' brugeroversigt.

Hvis biblioteket vil foretage udlån, afleveringer, reservationer og andet på vegne af brugere fra skranken, vil man kun kunne gøre det med brugere der er registreret -- enten fordi de har identificeret sig via WAYF eller ved en parallel import af brugere fra institutionen.