Formidling af nyhedslister

Alle nyhedslister kan eksponeres på et intranet eller et andet site via RSS-feeds.

Gå til:

Hjælp > Hjælp+ > Reindex Interfaces

Her finder du en liste over tilgængelige feeds til eksponering på et andet site.

Lister baseret på termer finder man som sdihitlist og termhitlist.

Benyt den URL der er angivet yderst til højre og angiv den relevante term i URL'en.

Sociale medier:

Emne- eller nyhedslister eller nye materialer tilføjet en liste kan også formidles via f.eks. et tweet.

Man vil da typisk benytte det link der fremkommer, når man fra listen over termer for en post vælger ikonet Nyhedslister og får vist den aktuelle liste over titler knyttet til termen. Se mere her