Booking

Reindex tilbyder en række funktioner til booking af materialer som en tilføjelse til standardopsætningen.

Med booking kan man forudbestille et antal eksemplarer af et materiale i et bestemt tidsrum til en bruger eller en gruppe af brugere, f.eks. en klasse eller et hold.

Booking kan bruges til bogkældermaterialer og klassesæt på uddannelsesinstitutioner eller til f.eks. AV-udstyr o.l.

Booking tilbyder en oversigt hvor man fra en kalender kan se antal ledige eksemplarer på en dato eller i en periode, og ud fra kalenderen kan man booke det antal eksemplarer, man har brug for. Bookingen knyttes altid til en bruger eller et hold/en klasse.

Med bookingfunktionen følger en række oversigter over materialer inddelt efter f.eks. fag, så en titel er nem at finde frem for den person, f.eks. en lærer, der skal booke.

Man kan danne individuelle pick-up-lister til brugere/elever og hold/klasser og til bogkælderpersonalet baseret på de bookinger, der er foretaget.