EASY-A

EASY-A er et studieadministrationssystem fra Undervisningsministeriet.

Systemet udvikles af STIL, Styrelsen for IT og Læring (tidl. UNI-C).

EASY-A tilbyder en række webservices, bl.a. den såkaldte WS-04, hvorfra Reindex kan importere brugerdata automatisk.

Visse brugerdata, f.eks. mobilnumre og personlige mailadresser til brug ved hjemkaldelser o.l., kan ikke importeres via WS-04.

Man skal give STIL tilladelse til at Reindex må hente institutionens elevoplysninger. Hos STIL hedder vi: Reindex/A02791.

Man skal sende en mail til uniloginudbyder@uni-c.dk, hvor man beder om at få åbnet for den konkrete webservice, dvs. WS-04, i forhold til Reindex.

Skriv til STIL og giv os besked, når de klarmelder.

Vi skal bruge bibliotekets institutionsnummer hos STIL til opsætning

Via tjenesten UMS kan Reindex importere alle nødvendige data fra EASY.