Eksport af regningsdata

Man kan på eksportere regningsdata til lokalt økonomisystem. Det foregår her:

System > Data > Systemjob

Data eksporteres i semikolonsepareret csv-fil med én linje pr. eksemplar i regning. Udsendelsestidspunkt, Brugerkode (CPR), Navn og Pris fremgår af eksporten.

De data der eksporteres, er de aktuelle udeståender der kan ses i oversigten:

Skranke > Regning

Vær opmærksom på at regninger ikke slettes fra denne oversigt i forbindelse med eksport.