Forlængelse af lånetid pr. klasse/hold

Man kan forlænge udlånstiden for en titel udlånt til et hold for hele holdet på én gang.

• Skranke
    • > Klassebøger
      • > Klasse
  • Find den relevante titel i oversigten og klik til højre på stregkode-ikon
  • Markér med flueben til venstre de brugere der skal have forlænget lån
  • Klik øverst: Forlæng lån
  • Vælg ny afleveringsdato i den kalender der dukker op

Lånetiden for materialet bliver forlænget. Forlængelsen tæller ikke som fornyelse og har derfor ikke betydning for det antal fornyelser der er tilladt i henhold til lånereglen for materialet.