Privatlivspolitik for Reindex App

Reindex App stilles til rådighed af:

ReindexKnowledge ApS, Nyhavn 43A, 3.th., 1051 Kbh. K

info@reindexlibrary.com

Håndtering af alle persondata i Reindex App er reguleret i den generelle databehandleraftale indgået mellem det bibliotek eller den institution eller organisation, som tilbyder appen, og ReindexKnowledge.

Persondata generelt

Reindex App opbevarer ikke andre persondata end dem der er registreret i Bibliotekets database om hver bruger.

Brug af mobiltelefonens kamera anvendes udelukkende til læsning af QR-koder i forbindelse med brugerregistrering og stregkoder på biblioteksmateriale.

Krypterede data

Login i Reindex App sker på basis af et allerede eksisterende login i Reindex bibliotekstjeneste.

Brugerens login gemmes i mobiltelefonens lager i krypteret form.

Alle data vedrørende kontooplysninger og andet (lån, reservationer mm.) overføres ligeledes krypteret.

Ret til indsigt

Fra det eksisterende login til Reindex bibliotekstjeneste kan brugeren til enhver tid checke de personoplysninger, biblioteket har registreret. Det sker efter login i menupunktet "Mine data".

Samme sted kan man slette sine oplysninger, hvis man ikke har mellemværende med biblioteket, og man kan ændre eventuelt ukorrekte data.