Slet brugere

Sletning af brugere

Man kan slette en bruger eller en udvalgt gruppe af brugere (en klasse eller en afdeling af medarbejdere el.lign.). Gå til brugeroversigten:

  • Skranke
    • > Brugere
  • Sæt flueben ud for en eller flere brugere og brug rød Slet-knap øverst
  • Bruger(e) bliver slettet hvis de ikke har udeståender: lån, reservationer, tilmeldinger til et abonnement eller andet
  • Man kan ikke ved en fejl komme til at slette brugere med udeståender

 

Massesletning af inaktive brugere

Gå til:

  • System
    • > Data
      • > Systemjob
        • Klik: Slet inaktive brugere
  • Alle brugere der ikke har haft lån, reservationer eller andre aktiviteter indenfor de seneste tolv måneder bliver slettet
  • Dog ikke hvis de har udeståender: Man kan ikke ved en fejl komme til at slette brugere med udeståender

Man kan godt derved slette potentielle brugere der er tilknyttet institutionen eller organisationen, men blot ikke har brugt biblioteket indenfor de seneste tolv måneder. På uddannelsesinstitutioner og i organisationer hvor der kører en automatisk import af brugerdata dagligt, vil disse brugere blive oprettet automatisk igen ved næste import.

 

Oprydning: automatisk sletning af brugere

På institutioner og i organisationer hvor der importeres brugere automatisk, kan man vælge forskellige indstillinger for automatisk sletning af brugere

 

 

 

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning
Drevet af Zendesk