Automatisk import af brugerdata

Reindex tilbyder automatisk import af brugerdata fra en række af de systemer der benyttes til registrering af elever, studerende og undervisere på uddannelsesinstitutioner og medarbejdere i organisationer.

Opsætning af den automatiske import er typisk noget vi hjælper med. Man kan se, hvilken import der evt. er aktiveret for biblioteket her:

System > Interface > Enhed

Klik til højre for den relevante enhed/samling, se felterne vedr. import nederst.

Når det foregår automatisk, opdateres der typisk én gang hver nat. I forbindelse med importen bliver brugere der har været inaktive i f.eks. 24 måneder, automatisk slettet. (Se mere om beskyttelse af brugerdata).

Ved import bliver brugerne placeret i de relevante brugergrupper og afdelinger. Fra nogle systemer er det også muligt at importere f.eks. klasse- og holdbetegnelser til brug ved booking og til oversigter generelt.

Man kan se en log over importen. Dvs. man kan checke om importen kører her:

System > Logs > sta_sys_actions

(Denne log får nyt navn med vers. 259, efterår 2016)

Vær opmærksom på at forskellige systemer tilbyder eksport af forskellige typer brugerdata.

Læs mere om de forskellige systemer og tjenester her:

Lectio

EASY

LUDUS

UMS

Uddata+