Automatisk import af brugerdata

(3.00)

Reindex tilbyder automatisk import af brugerdata fra en række af de systemer der benyttes til registrering af elever, studerende og undervisere på uddannelsesinstitutioner og medarbejdere i virksomheder og organisationer.

Opsætning af den automatiske import er typisk noget vi hjælper med. Man kan se, hvilken import der evt. er aktiveret for biblioteket her:

• System
    • > Interface
      • > Enhed
  • Klik til højre for den relevante enhed/samling, se felterne vedr. import nederst.

Når det foregår automatisk, opdateres der typisk én gang hver nat. I forbindelse med importen bliver brugere der har været inaktive i f.eks. 24 måneder, automatisk slettet. (Se mere om beskyttelse af brugerdata).

Ved import bliver brugerne placeret i de relevante brugergrupper og afdelinger. Fra nogle systemer er det også muligt at importere f.eks. klasse- og holdbetegnelser til brug ved booking og til oversigter generelt.

Man kan se en log over importen. Dvs. man kan checke om importen kører her:

• System
    • > Logs
      • > Status systemjobs

Vær opmærksom på at forskellige systemer tilbyder eksport af forskellige typer brugerdata.

Læs mere om de forskellige systemer og tjenester her:

Lectio

EASY

LUDUS

UMS

Uddata+