Brugergrupper

(3.00)

Når man opretter en bruger/låner eller importerer brugere automatisk, placerer man brugeren eller brugerne i én af de 5 brugergrupper eller systemgrupper.

Oversigt over brugergrupper finder man her:

• System
    • > Stamdata
      • > Brugergrupper

Det er bl.a. her man bestemmer for hver brugergruppe, hvilke kanaler der skal benyttes til hjemkaldelser mv.: SMS, mail eller andet.

Man kan oprette supplerende brugergrupper, og de vil i så fald skulle tilhøre en af de 5 systemgrupper (site groups).

For hver af de 5 systemgrupper definerer man de rettigheder der skal gælde for gruppen.

Man kan oprette individuelle låneregler for hver af de oprettede brugergrupper.