Rettigheder til brugere

(3.00)

Når en bruger er oprettet, kan hun logge ind med den brugerkode der er angivet, eller med den metode til login der er valgt.

Indstillinger for rettigheder bestemmer hvilke muligheder og funktioner der er tilgængelige for brugeren, når hun er logget ind.

Klik:

• System
    • > Interface
      • > Rettigheder

Se evt. "Hjælp til denne side", hvor der er en forklaring af de forkortelser man finder til venstre.

Vær opmærksom på at markeringer for brugergruppen Guest åbner for rettigheder for brugere der ikke er logget ind. Man kan f.eks. gøre det muligt at søge i samlingen uden at være logget ind.