Tekster, redigering

(3.00)

De fleste tekster på bibliotekets portal, i breve og meddelelser til lånere mv. kan ændres af bibliotekaren selv.

Vælg:

• System
    • > Interface
      • > Tekster

• Brug evt. søgefeltet til at finde den tekstbid, der skal ændres.
  • Vær opmærksom på, at man ændrer tekst for én filial ad gangen, hvis man har flere filialer med hvert sit site.
  • Man ændrer også tekst for ét sprog ad gangen, hvis man har flere sprog aktiveret.
  • Man kan også på forhånd afgrænse til den rigtige kontekst. Det foregår i drop-down-menu øverst i midten.
  • Klik på knappen til højre for den relevante tekst for at redigere. Skriv ny tekst og gem.

OBS.

Nogle af bibliotekets kontaktoplysninger på portalens forside skal redigeres i systemoplysningerne:

• System
    • > Interface
      • > Enhed

Klik til højre for relevant samling eller afdeling for at redigere oplysninger.