Portal

(3.00)

Man kan tilpasse udseendet på Reindex' forside, hvis man vil tilbyde den som webportal til bibliotekets brugere.

Forsiden eller portalen ligger under menupunktet Hjem. Vi skelner mellem forsiden, som oftest tilbyder et søgefelt til brugere, og den egentlige søgeside: OPAC'en.

Man kan tilpasse forsidens udseende bl.a. ved at til- og fravælge elementer såsom blogs, linksamling, nyhedslister mm. her:

• System
    • > Interface
      • > Definér portal
  • Klik på ikon nr. 2 fra venstre
  • Se evt. "Hjælp til denne side"

Det er også muligt at eksponere bibliotekets tjenester på andre websites via et såkaldt API. Se mere om det her.

Endelig er det også muligt at tilføje tekstbokse o.l. med information til bibliotekets brugere. Se mere her.

Rettelser/ændringer af tekster:

Se her.

Logo i kolofon til venstre øverst:

Vælg:

• System
    • > Interface
      • > Enhed
  • Klik til højre for at redigere systemoplysninger
  • Her er et felt til angivelse af en sti eller en URL til et logo.

Man kan sende os en logofil, eller man kan uploade den selv og angive stien under systemoplysninger.

Herudover skal logo være aktiveret som element under portaldefinitionerne. Redigering er beskrevet her ovenfor.

Billede i midterpanel:

Vælg:

• System
    • > Interface
      • > Definér Portal
        • > Væg redigér til højre

• Her er et felt til "Billede"
  • Send os en billedfil, eller angiv selv URL til et billede i feltet.
  • Klik for at gemme.