Portaldokumenter & CMS-funktioner

Man kan tilføje elementer med information til brugere på portalen.

Det kan være information som ikke egner sig til en blog eller til midterpanelet på forsiden.

(Se om redigering af tekst i midterpanel her).

(Se om blogs her).

Klik: System > Stamdata > Portaldokumenter

Klik på blå knap øverst til venstre for at tilføje nyt dokument.

Udfyld de relevante felter (se også "Hjælp til denne side").

Området angiver placering på portalen. "Selvbetjening" f.eks. tilføjer et menupunkt til menuen i venstre panel og under selvbetjening i øverste bjælke.