PIN-kode

(3.00)

Man kan vælge at en eller flere brugergrupper skal anvende både en selvvalgt PIN-kode og en brugerkode til login, når man fastsætter bibliotekets politik for login.

Normalt vil brugere selv skulle angive en PIN-kode ved første login.

Man kan også vælge et såkaldt assisteret login, hvor bibliotekaren hjælper den enkelte bruger med at angive PIN-kode.

Ny PIN-kode

Hvis en bruger har glemt sin PIN-kode, kan man slette den nuværende:

• Skranke
    • > Brugere
  • Vælg + til højre for brugeren og vælg "Slet PIN"
  • Ved efterfølgende forsøg på login bliver brugeren bedt om at angive ny kode